Elektronik Piyano 2,5 | 18 MB
Elektronik Piyano Mauricio Antunes Oliveira ile - kolay iş , ücretsiz uygulama aslında içine bilgisayarınızı açmak klavye, Müzik , akorlar ve davul çalmak için izin verir.
Sen üç dilleri arasında seçim yapabilirsiniz :
İngilizce, İspanyolca ve Portekizce . Ayrıca, bu seçeneği ayarlayabilirsiniz "otomatik" uygulama operasyonel sistem dile göre dil yükler çünkü .
ana penceresi iki ana bölümden : ana kontrol ve düzenleme Accord ayrılmıştır. Üzerinde gösterir yönetmelik, ana bölümü göreceksiniz top iki sanal klavye kapanımları .
ana slayt hangi Oynamak istediğiniz sesi seçin 128 müzikal sesleri vardır. Cektsiya Accord düzenlemeler aşağıda mevcuttur , çok düzenlemelerin ana bölümden benzer , sadece göstermek için klavye - küçük gösterir. Burada , hangi seçim yapabileceğiniz üç yöntem var:
- Bir record: çok -chord Çal aslında sadece bir müzik kaydediyor .
- Oyun akorları , üç kayıtları kullanarak ve
- Oyun gitar telleri gibi.
İkinci yöntemde ise , bir akor üç kayıtları kullanarak oyun, özel bir karşılık gelen iletişim kutusu kullanır akor yapılandırmasını değiştirebilirsiniz.
Arayüz çok rafine , gelecek sürümleri için bir ipucu olabilir. Bir şekilde - oldukça dostu uygulama oyuna sunulacak " sanal piyanoVe ücretsiz olarak kullanabilirsiniz

Üretici Sitesi: http://www.pianoeletronico.com.br/index-en.html

alıntı