cubase 4

Bilgisayar ve Müzik içinde cubase 4 konusu, merhabalar arkadaşlar cubase de şimdilik deneme midi kayıtlar yapıyorum vsti seçmek için f11 tuşuna basıyorum buraya kadar normal ben 3 4 kanallı midi kayıt yapıcam diyelim ama f11 basınca 2 ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 5 sonuçtan 1 ile 5 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: cubase 4


  1. #1
    hakikat1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hakikat1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart cubase 4

    Sponsorlu Bağlantılar


    merhabalar arkadaşlar cubase de şimdilik deneme midi kayıtlar yapıyorum vsti seçmek için f11 tuşuna basıyorum buraya kadar normal ben 3 4 kanallı midi kayıt yapıcam diyelim ama f11 basınca 2 tane vsti seçme bölümü var bunların birisine davul birisine piano koydum diyelim 3. kanala gitar koyucam olmuyor yine 3. kanala gitar koyduğumda 2. kanaldaki piano da otamatikman gitar oluyor sorunumu tam anlatamadım ama anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler

  2. #2
    hakikat1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hakikat1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: cubase 4

    bu sorunu şimdilik şu şekilde çözümleneye çalıştım ilk olarak pianoyla melodi hazırlıyorum yanlış yerleri düzelttikten sonra wave kayıt ediyorum sonra tekrardan cubase satırına atıyorum sonrada 2. kanala davul kaydediyorum. sonra sadece davulu kayıt ediyorum bu şekilde devam ediyor en sonunda wave formatlı 10 melodiyi cubase satırına atarım mixlemeye başlarım. ama yinede ilk sorumun cevabını merak ettim bilen birisi varsa cevap verirse sevinirim saygılar.

  3. #3
    sibiryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibiryali isimli Üye şimdilik offline konumundadır Stüdyo Bilgisi Kategori Yöneticisi

    Standart Cevap: cubase 4

    Garip bir durum,belki midi kanalı sayın 2 olduğu için 3. vst'yi kabul etmiyor olabilir mi?
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    www.akustikkopek.com

    Son miks yapım projemiz http://www.keyfimuzik.net/proje-geli...z-k-mahli.html

  4. #4
    hakikat1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hakikat1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: cubase 4

    .....
    Konu hakikat1 tarafından (28 Tem 2010 Saat 23:46 PM ) değiştirilmiştir.

  5. #5
    hakikat1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hakikat1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: cubase 4

    cevap için teşekkürler f11 e bastığımda çıkan pencerede 2 tane vsti seçme yeri var onları seçip ayarlıyorum zaten cubasede 2 tane ayarlanmış midi kanal oluyor. sonra başka bir midi kanalı açıyorum f11 de yer kalmadığı için mecburen 3. kanala 2. kanaldaki vstinin içinde bulunan başka bir ensturmanı ayarlıyorum sonra bir bakıyorum 2. kanaldakide 3. kanaldaki ensturman olmuş 3. vsti kabul etmiyodur galiba çokta sorun etmedim gerçi anlattığım şekildede işimi görürüm ama cubase sx3 te f11 e bastığımda 4 tane vsti belkide sınırsızdı hatırlayamıcam. iyi akşamlar.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

cubase müzik atıyorum 2 tane oluyor, cubase le f11
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. CuBase 5 - Windows 7 - Midi Klavye - CuBase Gecikme SorunuCuBase 5 - Windows 7 - Midi Klavye - CuBase Gecikme Sorunu

    Merhaba, Bu işlere yeni başlamış biri olarak size basit gelebilecek ama benim bir haftadır çözemediğim sorunlar hakkında size danışmak istiyorum. Bir ses kartı satın aldım, M-Audio Fast Track, bir midi Klavye icon logicon8 air 88 tuşlu. Mikrofon vs. de tabi..Windows 7 64 bit Home Edition işletim sistemim var. 3 GB Ram, i5 işlemcisi var. ASUS notebook. M-Audio Fast Track ses kartının 64 bit driver'ini (Service Pack 1) kurdum. Task Bar'da...
  2. lütfen yardım cubase 5 cubase studio 5lütfen yardım cubase 5 cubase studio 5

    ya arkadaşlar cubase 5 ile cubase studio 5 arasında ne fark var anlamadım o kadar baktım internetten bu konuyu bulamadım n'olur bilen varsa yardım etsin. birde ikisinin arasında dağlar kadar fiyat farkı var
  3. cubase sx3 de yapıtgım projelerı cubase 5 de acamıyorumcubase sx3 de yapıtgım projelerı cubase 5 de acamıyorum

    cubase sx3 de yapıtgım projelerı cubase 5 de acamıyorum aslında proje acılıyor ama ses cıkmıyor acaba neden yardımcı olabılecek varmı ?
  4. CUBASE LE 5 ile normal CUBASE 5 arasındaki farklar nelerdir?CUBASE LE 5 ile normal CUBASE 5 arasındaki farklar nelerdir?

    Evet Arkadaşlar aynı sürümün 2 versiyonu arasındaki farklar nelerdir? Normal sürümü *****li kullanmakmı? yoksa Cubase LE5'i kullanmakmı daha avantajlı olur? son soru LE versiyonunu kullananlar 5.5.0 ile 5.5.3 update'lerini kullanabilirmi? eğer cevabınız evet olursa LE sürümü update konusunda 2-0 öne geçmiş olacaktır. şimdiden cevap veren ariflerimize teşekkür ederim hadi herkese iyi paylaşımlar, bol yardımlaşmalar...:)
  5. cubase sx3 soundfont dosyalarını cubase'de nasıl kullanabilirim?cubase sx3 soundfont dosyalarını cubase'de nasıl kullanabilirim?

    arkadaşlar cubase sx 3 kullanıyorum soundfont dosyalarını cubase de nasıl kullanabilirim bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim saygılar:f61:
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi