benim için önemli bi soru şu buna yanıt verirseniz sevinirim...bi kaç gündür araştırıyorum bana akustik panelden oluşan bi kabin yapabileceklerini silah atsan bile içeriye ses girmez gibi bişi dedi adam öyle bişi alıp içine taşyünü ve akustik piramittte yaptırmayı düşünüyorum ama bunlar bana 1300 tl ye falan tutacak sırf bu kabin ve içine yapacağım uygulamalar peki bu yatırım nası olur hani saçma gereksiz bi yatırım olur mu harcayacağım bu parayla kayıtta karşılığını bulabilir miyim
Yapacağın iş karşılığını kesinlikle verecektir, ama 1300 lira senin için büyük para ise, orada dur, önce donanımını ve bilgi seviyeni tamamla. Donanım tamamsa, böyle bir kutu yaptırman isabetli olur, yaptırdıktan sonra farkı çok net göreceksin. Yalıtımsız bir odada kayıt aldığın zaman, istem dışı reverb,eko, gürültü kayıda girer, daha sonra mixing sırasında, vokale herhangi bir efekt vereyim dersen, hiç birşeyi tutturamayacağını görürüsün.Bu arada yaptıracağın kutu,istendiğinde demonte olursa iyi olur, söküp başka yerde de kullanabilirsin.
Son olarak taş yünü ve kauçuk izolasyonun çok çeşidi var, satıcı sana hangisini önerdi bilmiyorum ama, 25-35 kg/m3 ve 5-8cm'lik şilte tibi (plaka tipi de olabilir) taş yünü işini görecektir.