Sponsorlu Bağlantılar

ugur86 ve kacar12 arasında konuşma

5 Ziyaretci Mesajı

  1. Merhaba, profilden değil özel mesaj olarak direk yazarsanız daha sorunsuz iletişim olurdu. ben mesajınıza cevap yazdım aslında. öncelikle sisteminizde parazit-dipses oluşturan bir cihaz varmı onu kontrol edin. yaşadığınız dipses eğer ortam gürültüsü ise kapı pencere yalıtımını artırın ki sokak gürültüsü kayıtlarınıza sızmasın, condenser mikrofonlar çevre gürültüsüne daha hassastır, condenser kullanacaksanız sessiz sakin ve yankısı-uğultusu fazla olmayan akustik ortam gerekir. rode alacaksanız minimum nt2a, mümkünse k2 alın, nt1a biraz tiz bağlamaya pek olmuyor. ama bence sizin öncelikli olarak dipses dediğiniz sorunu tam tarif etmeniz ve çözmeniz gerekiyor.
  2. Uğur hocam merhaba ben daha öncede yazdım ama mesaj gitmedi sanirsam.steinberg ur22 ses kartı ve Sm 58 Mic. Var bunlarla divan sazı ve vokal kaydetmek istiyorum ama olmuyor vokalde sorun yok lakin bağlama kaydı Sm 58 ile yapamıyorum ses çok az kaydediyor gaine yüklendiğinde bu seferde aşırı dip ses oluyor.bağlamayı daha iyi kayıt için 2 tane Sm 57 artı preamp mi onerirsiniz .yoksa bir tane rode nt 1 benim işimi görürmu bu arada saz divan yardımcı olursanız sevinirim
  3. merhaba, noise dediğiniz sanırım dipses, bunun iki nedeni olabilir. öncelikle sisteme parazit sızdıran başka bir ekipman var mı onu tespit edin ve temasını kesin. kablonuzu kaliteli bir xlr balanslı kablo ile değiştirin, planet waves'i öneririm. ikincisi, kapı pencere yalıtımı da eksik olabilir sokak gürültüsü ile bağlantınızı kesmek için cam kenarlarını iyice fitillerle sıkıştırıp kaplayın.ekipmanı sonra tartışırız.
  4. merhaba, noise dediğiniz sanırım dipses, bunun iki nedeni olabilir. öncelikle sisteme parazit sızdıran başka bir ekipman var mı onu tespit edin ve temasını kesin. kablonuzu kaliteli bir xlr balanslı kablo ile değiştirin, planet waves'i öneririm. ikincisi, kapı pencere yalıtımı da eksik olabilir sokak gürültüsü ile bağlantınızı kesmek için cam kenarlarını iyice fitillerle sıkıştırıp kaplayın.
  5. Uğur bey merhaba adım baki uzun yıllardır bağlama çalmaya çalışıyorum.steinberg ur 22 ses kartın var cubase kullanıyorum sazimdadivan sazimsa fisman var ayrıca mic. olarakta sm 58 var kendimce amatör kayıtlar yapıyorum .lakin sazdaki akustik sesi fisman ile almam mümkün değil. Sm 58 le de aldığım zaman bir miktar oluyor ama bu seferde gain artirdigimda aşırı noise oluyor. çocuğun odasını kullanıyorum akustik düzenleme yapma imkanım yok. Acaba iki tane Sm 57 ve preamp alsam sazın sesini tam kaydedebilirmiyim yoksa condanser Mic. Sart mi şart sa rode nt1 a mi yoksa nt 5 mi yardımcı olursanız sevinirim
Toplam 5 ziyaretçi mesajından 1 - 5 arası sonuçlar gösteriliyor.